Sadece inek sütü, peynir mayası ve tuzdan oluşan lezzet. 6 – 12 ay olgunlaştırılmış peynirdir.
Balıkesir kelle peyniri olarak da anılan peynirdir. Rendelenebilir, omlet ve makarna çeşitlerinde kullanılabilir. Özellikle salatalara hoş bir lezzet katmaktadır...
İnek sütünden üretilmiştir. Minimum 6 ay bekletilmiştir. Kaynamış sütten inek peyniri gibi kızartılabilir ve pastörize beyaz peynirden daha az tuzludur...
İnek sütünden imal edilmiştir.hafif yumuşak bir üründür.iki türdür. Extra yumuşak yani doğal krem cinside mevcuttur ama isteğe bağlı olarak sizlere gönderilmektedir...
Sitemizde kullanıcı deneyimi arttırmak için çerez kullanılmaktadır. Ayrıntılar için Gizlilik Politikası’nı inceleyiniz. Devam edildiğinde çerez kullanımına izin verdiğinizi kabul edeceğiz.